JOB OFFER
___
Stage Marketing & Webredactie Giftboxes Haarlem ( vanaf juni 2021)
22/09/2020 | Internship | Direction | Haarlem
Heb jij een passie voor het schrijven van inspirerende teksten en oog voor de mooiste beelden? Ben je ook nog eens op zoek naar een uitdagende stage waar je werkervaring kunt opdoen op een marketing afdeling bij een groeiende en dynamische organisatie in Haarlem? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Return to list

New search

Testimonials

Let op, we hebben weer plaats per juni 2021!

Wie zijn we en wat doen we?
Wij richten ons op het ontwikkelen en verkopen van onder andere Wonderbox en GiftForYou beleveniscadeaus. en giftboxes. Misschien heb je ze wel eens gezien bij de Bruna, Primera, Jumbo, ANWB of Mediamarkt ? Of misschien heb je al wel eens een dergelijk cadeau ontvangen of gegeven?

 

Jouw stage bij Wonderbox NL,

Als stagiaire Webredactie en Communicatie loop je mee op de marketingafdeling.  Je begint je dag goed met een heerlijk kopje koffie of thee waarna je achter je eigen bureau aanschuift. Je kunt dagelijks al je creativiteit en innovatieve ideeën kwijt: in het schrijven en herschrijven van content voor onze websites, het bewerken van foto’s en het meewerken aan posts op de social media kanalen. Hierbij werk je onder andere met Office programma’s en Photoshop. Naast communicatie activiteiten assisteer je je bij het onderzoeken van de markt en krijg je inzicht in de opzet van een marketing- jaarplan. Tot slot ondersteun je de totstandkoming van diverse PR-materialen.

Ons team:
Het Marketing bestaat uit een Marketing Manager (Laura), een Content specialist (Babette), een Editor (Suemi), een Data Analyst (Perry) en twee stagiaires (…jij?).

 

Wat heb je nodig?
Je volgt een opleiding op het gebied van redactie/marketing & communicatie en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent creatief en in staat in te spelen op veranderende  situaties. Omdat we met veel verschillende systemen en tools werken, is het belangrijk dat je dit snel eigen kunt maken maar ook goed kunt plannen en gestructureerd kunt werken. Verder hopen we dat je blij wordt van ons product (giftcards en beleveniscadeaus), hou je van een kletspraatje maar je kunt ook heel goed zelfstandig werken en ben je minimaal 3 maanden 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij zorgen ervoor dat je niet alleen een leuke tijd krijgt, maar dat jij je ook verder ontwikkeld en klaar wordt gestoomd voor je eerste marketing job! Bij Wonderbox werken jonge, getalenteerde collega’s die met elkaar het beste resultaat willen behalen. Ook zijn we een hechte, sociale club; denk aan de gezamenlijke lunch (samengesteld door onze eigen kok) of een potje tafeltennis onder werktijd.

  • Een stage voor minimaal 3 maanden voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een stagevergoeding van € 350,00 per maand (op basis van 40 uur);
  • Een vaste begeleider;
  • Een informele en gezellige werksfeer op het terrein van de oude lichtfabriek in Haarlem. Een unieke en prettige locatie, 5 minuten van het centrum van Haarlem en bovenal een veilige werkomgeving, waarin wij de richtlijnen van het RIVM t.a.v. Covid-19 volgen en waarbij voor een deel vanuit huis wordt gewerkt. ;
  • Vers fruit en als het kan, een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • En last but not least, 40 sympathieke collega’s in een internationale werkomgeving die werken aan de groei van de leukste en grootste aanbieder van belevenissen in Europa!

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze stagevacature? Stuur dan je CV met motivatie in een email naar Ron Jansen via vacature@giftforyou.nl of neem contact op via 023 – 5175735 voor meer informatie.

Wij zijn SBB gecertificeerd als leerbedrijf voor “medewerker Marketing & Communicatie


Wat je nog van ons moet weten!

Wonderbox NL B.V. is aanbieder van de beleveniscadeaus GiftForYou en Wonderbox (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, één van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche.

Meer weten? Kijk dan ook eens op giftforyou.nl of wonderbox.nl. Meer weten over ons als werkgever? Kijk dan verder op wonderboxjobs.nl.

Partagez :

Send to a friend:

Your name(required)

Your email (required)

Your subject

Your message


Return to list

New search

Testimonials