JOB OFFER
___
Stage: (junior) Accountmanager Giftboxes Haarlem (vanaf zomer 2021)
22-09-2020 | Internship | Direction | Haarlem
Ben jij resultaatgericht, een kei in onderhandelen en heb je doorzettingsvermogen? Ben je ook nog eens op zoek naar een uitdagende stage waar je werkervaring kunt opdoen op als Accountmanager bij een groeiende en dynamische organisatie in Haarlem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Return to list

New search

Testimonials

let op, we hebben weer plek per juni 2021!

Jouw stage bij Wonderbox NL
Als stagiaire Sales en Accountmanagement loop je mee met de afdeling Partner Management. Samen met 7 enthousiaste collega’s zorg je voor het contracteren van nieuwe partners (klanten) voor onze Giftboxes. Je begint de dag goed met een heerlijke kop koffie waarna je achter je eigen bureau aanschuift en in je dagtaken duikt. Je kunt hierbij dagelijks al je energie kwijt: je plant afspraken voor bezoeken van onze Accountmanagers en stelt samenwerkingsovereenkomsten in Salesforce op. Je gaat bestaande partners pro-actief benaderen, maar helpt ook mee nieuwe partners te vinden. Wij helpen jouw sales skills te ontwikkelen en geven je een unieke kijk in de wereld van de Giftboxes en Giftcards.

Elke dag wordt er met het hele bedrijf samen gegeten. Maak na de lunch nog een ommetje met je collega’s om daarna weer fris aan het werk te gaan. Of speel een potje tafeltennis met je collega’s.
Door de informele werksfeer en het middelgrote team voel jij je zo op je plek!

 

Wat heb je nodig?
Je volgt een opleiding op het gebied van Sales en Accountmanagement (MBO niveau 4 of HBO) en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent enthousiast, toont initiatief en bent niet bang om het gesprek aan te gaan over de telefoon. Verder kun je goed overweg met Office programma’s, weet de weg op het internet en ben je minimaal 3 maanden 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met de horecabranche is een pré

 

Wat mag je van ons verwachten?
Je draait mee met onze Accountmanagers in een dynamische omgeving met gemotiveerde en jonge collega’s. Wij zorgen ervoor dat jij door het benaderen van (nieuwe) partners, het verwerken van gegevens in Salesforce en een kijkje binnen ons bedrijf veel ervaring opdoet waarbij je een vaste begeleider krijgt. Verder bieden wij naast de uiteenlopende werkzaamheden, korting op onze belevenissen, vers fruit een gezellige vrijdagmiddagborrel. Uiteraard hebben wij een veilige werkomgeving, waarin wij de richtlijnen van het RIVM t.a.v. Covid-19 volgen en waarbij voor een deel vanuit huis wordt gewerkt. Tot slot krijg je een stagevergoeding van € 550 per maand! Wil je samen stage komen lopen? Bespreek met ons de mogelijkheden! 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatie in een email naar Ron Jansen via onderstaande button of neem contact op via 023 – 5175735 voor meer informatie. Wij zijn SBB gecertificeerd en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het beroepsonderwijs.

 

Wat je nog van ons moet weten
Wonderbox NL B.V. is aanbieder van de beleveniscadeaus GiftForYou en Wonderbox (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, een van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche. Wij zijn trots op ons bedrijf en op onze producten.
Meer weten? Kijk dan ook eens op www.giftforyou.nl en www.wonderbox.nl. Meer weten over ons als werkgever?: www.wonderboxjobs.nl

Partagez :

Send to a friend:

Your name(required)

Your email (required)

Your subject

Your message


Return to list

New search

Testimonials