JOB OFFER
___
Accountmanager Horeca Belevenissen
24/08/2021 | Fixed Term Contract | Direction | Haarlem
Heb jij een sterke klantfocus, ben je een kei in New Business en heb je affiniteit met/ een achtergrond in de hotellerie en/of horeca? Beschik je daarnaast over een winnaarsmentaliteit en is het uitbreiden van de klantportefeuille iets waar jij warm van loopt?! Lees dan snel verder, want wij hebben een gave buitendienst functie voor jou!

Return to list

New search

Testimonials

Wie zijn we en wat doen we?
Wij richten ons op het ontwikkelen en verkopen van onder andere Wonderbox en GiftForYou beleveniscadeaus. Misschien heb je ze wel eens gezien bij de Bruna, Primera, Jumbo of Mediamarkt? Of misschien heb je al wel eens een dergelijk cadeau ontvangen of gegeven?

Jouw rol: Nieuwe partners aan ons binden! Daarbij krijg je van ons ontzettend veel vrijheid. Of je nu belt, mailt of in je leaseauto springt om naar een klant toe te gaan… Dat is aan jou! Zolang je maar niet terugdeinst van het plegen van (telefonische) acquisitie en goed bent in het op- en uitbouwen van een partnerrelatie. Een ‘nee’ weet jij goed om te buigen naar een ‘misschien’ of een ‘ja’. Want jij kan het verschil maken! Door jouw enthousiasme en focus op kwaliteit weet jij klanten goed aan je te binden.

Ook onderhoud je contact met bestaande klanten door ze regelmatig te bellen maar zo nu en dan ook weer even langs te gaan. Samengevat houd je je bezig met:

 • New Business Sales: (telefonische) acquisitie van nieuwe belevenispartners met een focus op hotels en restaurants;
 • Accountmanagement: als eerste aanspreekpunt voor onze partners bezoek en adviseer je uiteraard regelmatig deze partners. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor interne afstemming en vragen van collega’s;
 • Administratie: contractverwerking in Salesforce CRM en het opstellen van ad hoc rapportages.

 

Ons team:
Het salesteam bestaat uit een Teamlead (Benjamin), 2 Partner Supports (Anita en Romy) en 5 Accountmanagers (Niels, Michael, Job, Ellen, Daan, Edwin, Roan). De sfeer in het team kan worden omschreven als gezellig, informeel en betrokken.

 

Wat breng je mee?

We vinden het belangrijk dat je:

 • blij wordt van  ons product (giftcards en beleveniscadeaus) zodat je dit op een enthousiaste manier aan anderen kunt overbrengen;
 • in bezit bent van een Mbo-(minimaal niveau 4)- of Hbo- diploma en rijbewijs (B);
 • ongeveer 1-3 jaar ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en als geen ander weet New Business binnen te halen;
 • goed overweg kunt met systemen en dat je je nieuwe dingen snel eigen maakt, wij werken onder andere met Salesforce;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt (maar kun je je ook in het Engels verstaanbaar maken);
 • stevig in je schoenen staat en je overtuigingskracht hebt;
 • zelfstandig kunt werken en dat het spreekwoordelijke glas altijd ‘halfvol’ is;
 • energie, humor en een aanpakkersmentaliteit hebt!

 

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Wonderbox gaan we samen voor het resultaat en daar doen we heel veel voor. En dat daar fouten bij worden gemaakt zien wij alleen maar als een mogelijkheid om nog beter te worden!  Wij zorgen ervoor dat je in deze functie niet alleen een leuke tijd krijgt maar dat jij je ook verder ontwikkelt en kunt doorgroeien. Maar wij vinden het minstens net zo belangrijk dat je op tijd naar huis gaat om je kinderen op te halen, en dat je op vakantie gaat en het werk even aan je collega’s over laat. Maar het allerbelangrijkste: bij ons mag je zijn wie je bent.

En natuurlijk, ook wij hebben een ping pong tafel en vrijdagmiddag borrels!

 

En verder bieden wij jou:

 • Een arbeidscontract voor 32 tot 40 uur per week;
 • Een aantrekkelijk salaris met bonusregeling (afhankelijk van ervaring € 2.250 OTE tot € 2.900 OTE);
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en een pensioenregeling;
 • Een leaseauto met een tankpas, mobiele telefoon en een laptop;
 • Te gekke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze cadeaukaarten, een reisverzekering en de mogelijkheid tot een “Mystery Shop Experience;
 • Een informele en gezellige werksfeer op het terrein van de oude lichtfabriek in Haarlem. Een unieke en prettige locatie, 5 minuten van het centrum van Haarlem;
 • Een veilige werkomgeving, waarin wij de richtlijnen van het RIVM t.a.v. Covid-19 volgen en waarbij voor een deel vanuit huis wordt gewerkt;
 • En last but not least, 40 sympathieke collega’s in een internationale werkomgeving die werken aan de groei van de leukste en grootste aanbieder van belevenissen in Europa!

 

Sollicitatieprocedure
Interesse in deze functie? Leuk! We zien jouw cv inclusief motivatiebrief (-of filmpje!) graag tegemoet.

Je kunt jouw sollicitatie versturen t.a.v. Ron Jansen, HR Manager, via vacature@giftforyou.nl. Meer weten? Neem dan contact met ons op op via 023 – 517 57 35.

Indien je bent geselecteerd op basis van jouw brief en CV, dan nemen wij contact met jou op om een telefonische screening in te plannen. Ben je hierna positief geselecteerd? Dan kun je nog maximaal twee gespreksrondes verwachten bij ons op kantoor.

 

Wat je nog van ons moet weten!
Wonderbox NL B.V. is aanbieder van de beleveniscadeaus GiftForYou en Wonderbox (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, één van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche.

Meer weten? Kijk dan ook eens op giftforyou.nl of wonderbox.nl. Meer weten over ons als werkgever? Kijk dan op wonderbox.nl/vacatures of wonderboxjobs.nl.

Partagez :

Send to a friend:

  Your name(required)

  Your email (required)

  Your subject

  Your message


  Return to list

  New search

  Testimonials