JOB OFFER
___
Stage: Online Marketing
22/09/2020 | Internship | Direction | Haarlem
Ben je op zoek naar een veelzijdige stage gericht op online productontwikkeling en online marketing? Ben je daarnaast georganiseerd, nauwkeurig en oplossingsgericht? Dan is dit echt jouw stage!

Return to list

New search

Testimonials

Wie zijn we en wat doen we?
Wij richten ons op het ontwikkelen en verkopen van onder andere Wonderbox en GiftForYou beleveniscadeaus. Misschien heb je ze wel eens gezien bij de Bruna, Primera, Jumbo, ANWB of Mediamarkt ? Of misschien heb je al wel eens een dergelijk cadeau ontvangen of gegeven?

 

Jouw stage bij Wonderbox NL
Als Online Marketing stagiair lever je een bijdrage aan het onderhouden en optimaliseren van (de vindbaarheid van) onze verschillende websites zoals Wonderbox.nl en Giftforyou.nl. Je staat hierbij in nauw contact met collega’s van andere afdelingen zoals Marketing en Customer Service.

 

Wat leer je bij ons?
Wij zorgen ervoor dat je veel online marketing en e-commerce ervaring opdoet. Je krijgt de kans om mee te kijken in en een bijdrage te leveren aan alles dat komt kijken bij het onderhouden en exploiteren van de digitale producten binnen een internationale organisatie.

 • Optimaliseren van email marketing activiteiten;
 • Onderhouden en uitbouwen van het affiliatie programma;
 • Bijhouden van het e-commerce KPI-dashboard;
 • Uitvoeren van SEO en SEA activiteiten in samenwerking met het online marketing bureau;
 • Werken met ticketsystemen voor het registreren van aanvragen, bugs etc. ;
 • Oplossen van bugs en kleinere issues: je leert het proces van A tot Z beheersen;
 • Werken met user tests.

 

Ons team:
Het online team bestaat 2 collega’s, Wendela & Maral. Beiden klaar om jouw een onvergetelijke stage te bieden!

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je werkt in een klein slagvaardig team waarin veel ruimte is voor eigen ideeën. Wij zorgen voor een goede begeleiding, een stagevergoeding van € 550,- , korting op onze eigen producten en 44 enthousiaste collega’s in een internationale werkomgeving (van 500 collega’s) die werken aan de groei van de leukste en grootste aanbieder van belevenissen in Europa! Je treft bij ons een informele en gezellige werksfeer op het terrein van de oude lichtfabriek in Haarlem. Een unieke en prettige locatie, 5 minuten van het centrum van Haarlem!

Kortom een leuke en interessante stagetijd, die op je C.V. mag staan!

Wat heb je nodig?
Wij zijn avontuurlijk, zoeken dagelijks onze grenzen op en innovatie staat centraal. Dit zoeken we bij jou ook!  Verder:

 • Relevante opleiding;
 • Oog voor detail en in staat dingen snel eigen te kunnen maken (nodig in verband met de verscheidenheid aan online tools);
 • In staat een bug of feature goed te kunnen doorgronden en te omschrijven zodat ontwikkelaars direct aan de slag kunnen gaan;
 • Minimaal 3 maanden, bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Interesse?
Lijkt het je wat?  Stuur dan een e-mail met jouw cv en motivatie naar Ron Jansen via vacature@giftforyou.nl of neem contact op via 023 – 517 57 35 voor meer informatie.


Wat je nog van ons moet weten!

Wonderbox NL B.V. is aanbieder van de beleveniscadeaus GiftForYou en Wonderbox (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, één van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche.

Meer weten? Kijk dan ook eens op giftforyou.nl of wonderbox.nl. Meer weten over ons als werkgever? Kijk dan verder op wonderboxjobs.nl.

Partagez :

Send to a friend:

  Your name(required)

  Your email (required)

  Your subject

  Your message


  Return to list

  New search

  Testimonials