JOB OFFER
___
Customer Service Agent
15/04/2023 | Fixed Term Contract | Direction | Haarlem
Ben jij op zoek naar een leuke baan bij de leukste collega’s van Haarlem? Ben jij communicatief vaardig, tikkeltje commercieel en werk je graag service- en klantgericht? Dan willen wij jou graag als collega!

Return to list

New search

Testimonials

Jouw ideale baan bij Wonderbox NL?
Wij richten ons op het ontwikkelen en verkopen van onder andere Wonderbox en GiftForYou beleveniscadeaus. Misschien heb je ze wel eens gezien bij Primera, Jumbo, ANWB of Mediamarkt? Of misschien heb je al wel eens een cadeau ontvangen of gegeven?

Onze Customer Service is 5 dagen per week bereikbaar (tussen 09.00 en 17.00) via telefoon, e-mail en social media. Onze klanten kunnen kiezen uit meer dan 12.500 belevenissen en wij helpen daarbij!

Als Customer Service Agent (level 2) ben jij de centrale contactpersoon voor onze klanten en daarmee het visitekaartje van Wonderbox. Jij adviseert onze klanten en partners, beantwoordt hun vragen en lost klachten op.

Samen met het team (3 directe collega’s) zorg je ervoor dat onze klanten snel en goed geholpen worden. Uiteraard werken we je eerst goed in (meestal duurt dat ongeveer een week voordat je zelf aan de slag gaat), waarna je vragen gaat beantwoorden (veelal via de mail) die betrekking hebben op een van onze beleveniscadeaus of cadeaukaarten. Je wordt hierbij geholpen door een extern call center waar 6 tot 10 collega’s de 1e lijns vragen oppakken. Een passend antwoord of oplossing is voor jou vanzelfsprekend. Door jouw enthousiasme en inlevingsvermogen zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn en blijven, en wij onze belofte nakomen om dromen waar te maken.

 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: 

 • Klantcontact via telefoon, social media en e-mail;
 • Het beantwoorden van vragen die betrekking hebben op onze giftcards en belevenisboxen;
 • Afhandelen van diverse administratieve taken en -processen.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken vooral een leuke en enthousiaste collega die bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar is! Verder:

 • Beschik je over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlandse taal);
 • Beheers je de Engelse taal goed (in ieder geval in woord);
 • Ben je in staat IT-systemen snel eigen te maken, kennis van Salesforce CRM is mooi meegenomen;
 • Heb je een proactieve en probleemoplossende werkhouding waardoor je in staat bent om zelfstandig te werken en hierin verantwoordelijkheid te nemen.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Wonderbox gaan we samen voor het resultaat en daar doen we heel veel voor. En dat daar fouten bij worden gemaakt zien wij alleen maar als een mogelijkheid om nog beter te worden! Wij zorgen ervoor dat je in deze functie niet alleen een leuke tijd krijgt maar dat jij je ook verder ontwikkelt en kunt doorgroeien. Maar wij vinden het minstens net zo belangrijk dat je op tijd naar huis gaat om je kinderen op te halen, en dat je op vakantie gaat en het werk even aan je collega’s over laat. Maar het allerbelangrijkste: bij ons mag je zijn wie je bent.

En natuurlijk, ook wij hebben een ping pong tafel en vrijdagmiddag borrels!

 • een arbeidscontract voor 32 tot 40 uur per week;
 • een marktconform salaris met zeer aantrekkelijke bonusregeling;
 • vergoeding van reiskosten en vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en een pensioenregeling;
 • te gekke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze cadeaukaarten, een reisverzekering en de mogelijkheid tot een “Mystery Shop Experience;
 • een informele en gezellige werksfeer op het terrein van de oude lichtfabriek in Haarlem. Een unieke en prettige locatie, 10 minuten van het station. Je kunt natuurlijk ook met de auto komen: parkeren is gratis; Wij werken minimaal 3 dagen per week op kantoor. Werk je meer? Dan behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden;
 • en last but not least, 47 sympathieke collega’s in een internationale werkomgeving die werken aan de groei van de leukste en grootste aanbieder van belevenissen in Europa!

 

Sollicitatieprocedure
Interesse in deze functie? Leuk! We zien jouw cv en een korte motivatie graag tegemoet.

Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Ron Jansen, HR Manager, via de sollicitatieknop. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 023 – 517 57 35.

Als je bent geselecteerd op basis van jouw brief en CV, dan nemen wij contact met jou op om een telefonische screening in te plannen. Ben je hierna positief geselecteerd? Dan kun je nog maximaal één gespreksronde verwachten bij ons op kantoor. Een schrijfopdracht vormt onderdeel van dit gesprek!

 

Wat je nog van ons moet weten!
Wonderbox NL B.V. is aanbieder van de beleveniscadeaus GiftForYou en Wonderbox (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, één van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche.

Meer weten? Kijk dan ook eens op www.giftforyou.nl en www.wonderbox.nl. Meer weten over ons als werkgever? Kijk dan op www.wonderboxjobs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Partagez :

Send to a friend:

  Your name(required)

  Your email (required)

  Your subject

  Your message


  Return to list

  New search

  Testimonials