JOB OFFER
___
Accountmanager Gift Cards B2B
01/10/2022 | | Direction | Haarlem
Ben jij bekend met de B2B markt, commercieel gedreven en een echte netwerker? Word jij enthousiast van het genereren van (heel veel) new business maar ook het beheren en uitbouwen van onze (Key) Accounts? Dan zijn wij voor de rol van Accountmanager B2B op zoek naar jou!

Return to list

New search

Testimonials

Wie zijn wij?
Vanuit Haarlem richten wij ons op het ontwikkelen en verkopen van onder andere cadeaukaarten zoals Klus cadeau, Huis & Tuin cadeau en DE Cadeaukaart en beleveniscadeaus van Wonderbox en GiftForYou. Wij zijn marktleider in Nederland en met 12 andere landen een van de grootste spelers in Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Parijs.

 

Jouw baan bij Wonderbox NL?
Uitbreiding
van onze B2B activiteiten bij onze huidige – én bij nieuwe klanten! Daarbij krijg je bij ons veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid! Zolang je maar goed bent in het op- en uitbouwen van een klantrelatie: Je bepaalt in overleg met jouw manager de doelgroep, benadert je prospects, maakt ze enthousiast met een uitstekende salespitch en springt daarna in je leaseauto om onze producten te presenteren en een “misschien” om te buigen naar een mooie deal. Nieuwe klanten worden vervolgens jouw eigen accounts waar je met enige regelmaat langsgaat om te evalueren en de mogelijkheden te bespreken om de sales uit te breiden. Door jouw enthousiasme en focus op kwaliteit weet jij klanten goed aan je te binden. Het uitbouwen van een klantrelatie is daarmee net zo belangrijk als het vinden van nieuwe klanten.

Samengevat houd je je bezig met:

 1. Acquisitie: genereren van new business (omdat je je eigen portfolio opbouwt zal dit in het begin veel van jouw tijd innemen!);
 2. Relatiebeheer: beheer en uitbouw van bestaande partners en klanten.
 3. Administratieve taken: denk hierbij aan contractverwerking, gegevens invoeren in ons CRM-systeem, opstellen van productvoorstellen, evaluaties voorbereiden, maken van gespreksverslagen en nog veel meer!

Het team:
Het B2B team is het leukste team binnen Wonderbox! Althans volgens Nieky en Felicity : klein, informeel, gezellig maar vooral ambitieus. We werken met uitdagende targets, maar nemen ook tijd voor verbetering van onze processen.

 

Wat mag je van ons verwachten?
Bij Wonderbox gaan we samen voor het resultaat en daar doen we heel veel voor. En dat daar fouten bij worden gemaakt zien wij alleen maar als een mogelijkheid om nog beter te worden! Wij zorgen ervoor dat je in deze functie niet alleen een leuke tijd krijgt maar dat jij je ook verder ontwikkelt en kunt doorgroeien. Maar wij vinden het minstens net zo belangrijk dat je op tijd naar huis gaat om je kinderen op te halen en dat je op vakantie gaat en het werk even aan je collega’s over laat. Maar het allerbelangrijkste: bij ons mag je zijn wie je bent.

En natuurlijk, ook wij hebben een ping pong tafel en vrijdagmiddag borrels! En verder bieden wij jou:

 • Een arbeidscontract voor 32 tot 40 uur per week;
 • Een aantrekkelijk salaris met bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en een pensioenregeling;
 • Een leaseauto met een tankpas, mobiele telefoon en een laptop;
 • Te gekke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze cadeaukaarten, een reisverzekering en de mogelijkheid tot een “Mystery Shop Experience;
 • Een informele en gezellige werksfeer op het terrein van de oude lichtfabriek in Haarlem. Een unieke en prettige locatie;
 • Last but not least, 46 sympathieke collega’s in een internationale werkomgeving die werken aan de groei van de leukste en grootste aanbieder van belevenissen in Europa!

 

Wie zoeken wij?

Een superleuke collega! Eentje met veel energie en daadkracht. Jij wordt, net zoals Nieky en Felicity, blij van onze cadeaukaarten en uiteraard ben je niet bang om de telefoon te pakken en klanten te bezoeken, want dat doen we nu eenmaal om nieuwe klanten binnen te halen!

Verder:

 • Ben je in bezit bent van Mbo-(minimaal niveau 4) of een Hbo-diploma en uiteraard een rijbewijs (B);
 • Heb je 2 tot 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Beschik je over de unieke competenties van een salestijger (en als het nodig is, helpen wij je die verder ontwikkelen!);
 • Ben je zowel op gebied van acquisitie als in relatiebeheer sterk;
 • Kun jij goed overweg met computersystemen (Office, CRM-applicaties) en kun jij nieuwe dingen snel eigen maken.

 

Sollicitatieprocedure
Interesse in deze functie? Leuk! We zien jouw cv inclusief motivatiebrief (of nog beter een filmpje!) graag tegemoet.

Je kunt jouw sollicitatie versturen t.a.v. Ron Jansen, HR Manager, via vacature@giftforyou.nl. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 023 – 517 57 35.

Als je bent geselecteerd op basis van jouw brief en CV, dan nemen wij contact met jou op om een telefonische screening in te plannen. Ben je hierna positief geselecteerd? Dan kun je nog maximaal twee gespreksrondes verwachten bij ons op kantoor.

 

Wat je nog van ons moet weten!
Wonderbox NL B.V. is aanbieder van de beleveniscadeaus GiftForYou en Wonderbox (cadeauboxen voor een lekker etentje, een overnachting of een andere leuke activiteit) en verschillende cadeaukaarten. Hiermee zijn wij al enige jaren dominerend marktleider in Nederland. Wij zijn onderdeel van Wonderbox SAS, één van Europa’s grootste spelers in de cadeaukaartenbranche.

Meer weten? Kijk dan ook eens op giftforyou.nl of wonderbox.nl. Meer weten over ons als werkgever? Kijk dan op wonderboxjobs.nl.

Partagez :

Send to a friend:

  Your name(required)

  Your email (required)

  Your subject

  Your message


  Return to list

  New search

  Testimonials